Anadolu Panteri SK Günceleme Sürüm 10.3.3(Dokunmatik Ekranlar için Deneysel Arabirim)

Debian Buster tabanlı Anadolu Panteri 10.3.3 sürümü güncellendi. Masaüstü, Dizüstü ve Dokunmatik ekranlar için yeni bir arabirim düzenlemesiyle karşınızda.

Anadolu Panteri 10.1 sürümümüzden bu yana oluşan hata düzeltmeleri ve uygulama güncellemelerinden oluşan sürümümüzün yenilenmesidir. Ancak arabirimdeki değişikler için yeniden yüklemeniz gerekmektir. Arm64 ve Arm sürümü bir sonraki aşamada hazırlanacaktır. General Mobile için sürücü temin edebilirsem bir tane Milli Eğitim Bakanlığının dağıttı tabletten bulup üzerinde yeni arabirimi denemeyi düşünüyorum.

Gelelim arabirimin çalışma şekline, arabirimde XFCE4, Compiz, slingscold, brightside dörtlemesinin birleşiminden oluşuyor. Arabirimin sol tarafında ihtiyaç duyulacak uygulamalar yer alıyor, ağ ayarları, ses, paket yükleme gibi ancak kullanımda pek bir ihtiyaç duyulmuyor. Sanal klavye için karar veremedim tavsiyeniz varsa bunu facebook sayfamızdan iletebilirsiniz. Uygulamaları görmek için fareyi ekranın altına getirmeniz gerekmektedir.  Açık uygulamaları görmek ve uygulamalar arasında geçiş için fareyi veya parmağınızı ekranın üst köşesine getirmeniz yeterli olacaktır. Açık uygulamayı pencere olarak görüntülerken kapatmak için farenin orta tuşuna basmanız gerekmektedir. Kullanımı ile ilgili görsel yayın aşağıdadır.

 

 

 

 

 

 

 

About The Author


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Posted in Genel

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et