Bu Web Sitesi, Yaşamınızda İndirdiğiniz Her Torrent Listesine Sahip Olduğunu iddia ediyor

Normal bir torrent indiriciyseniz, torrent indirme geçmişinizin “Ben Ne Yüklediğinizin Biliyorum” adlı web sitesinde yayınlanabileceğini bilmeniz gerekir. Listeyi görmek için IP adresinizi yazmanız yeterlidir. Film ve TV şov korsanları için, kabus gibi kısa bir şey değildir.

Bilgi: Unutmadan dinamik ip adresine sahipseniz Dinamik IP adresleri veya VPN kullanıyorsanız, bu hizmet aynı zamanda diğerlerinin torrent indirmelerini gösterebilir.

Birçok kişi korsan ve korsan olmayan içeriği indirmek için torrent web sitelerini kullanmaktadır. Torrent ağındaki herhangi birinin faaliyetlerini izlemek çok zor olmadığı bilinmeyen bir gerçek değildir. Ve nihai mutluluğunuz için, ‘Ben Ne Yüklediğini Biliyorum‘ adlı bu web sitesi aslında insanların günlük hayatlarında indirdiği torrentleri izler ve kaydeder.

İndirme geçmişini torrent istemcisinden sildiysen, ‘Ben Ne Yüklediğini Biliyorum’ üzerindeki isimleri çapraz kontrol edebilirsin. Yapmanız gereken tek şey IP adresinizi web sitesine girin ve Bul IP’yi tıklayın.

Birkaç saniye içinde, IP adresinizden dağıtılan tüm indirme ve torrentleriniz ekranda görüntülenir. İndirilme tarihi ve saati ile birlikte, liste torrentin başlığını ve boyutunu da içerir.

Arkadaşlarınızı ve Ailenizi Takip Edin

Tedavi burada bitmiyor. Torrent izleme web sitesi ayrıca, başkalarının torrent indirme geçmişini (IP adresleri) Nx casusu görüntülemenize izin verir. Web sitesinde, en üstteki Dosyaları İzle düğmesini tıklayın ve prosedüre uyun.


Tek seferlik bir çözüm olmayabilir

Şimdi, tüm torrent geçmişinizin halka açık olduğunu düşünmeye başlamadan önce, web sitesinde kulis yapan güçlü bir AI yokluğundan haberdar edileceksiniz. Hikayeyi yakalamak, web sitesinin bir IP adresi için torrent indirmelerini izlemesi, cihaz türünü bilmek zor.

Dinamik bir IP ile bağlantı kuruyorsanız, tüm torrent dosyalarınızın bir IP adresi için görüntülenmesi mümkün değildir. Bunun nedeni, internete her bağlanışınızda yeni bir IP atanması olacaktır. Çoğunlukla hücresel şebekelerde durum böyledir.

About The Author


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et