5 En İyi Ücretsiz Linux Yiyecek ve İçecek Yazılımı

Amerikalı yazılım özgürlüğü aktivisti olan Richard Stallman, yazılımda hangi özgürlüklerin sağlanması gerektiği konusunda derin görüşlere sahip biridir. Özgür yazılımın,  özgür konuşma ile aynı şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyor. Bu makalenin ideolojik bir tartışmaya gömülmeyeceğinden emin olun, bunun yerine yaşamın kendisi için gerçekten önemli olan bir konuya odaklanın.

Yaşam için gerekli olan, enerji kaynağı, besin maddeleri ve suyu sürdürebilen fiziksel şartlardır. Bu makale son iki gereklilik ile ilgilidir. Linux yazılımı sağlığımızı ve yaşam kalitemizi iyileştirmede önemli bir rol oynayabilir. Formda kalmak istiyorsanız, çözümün bir parçası, doğru türde yiyecekleri doğru miktarda yediğinizden emin olmaktır. Meyve, sebzeler ve çok sayıda nişastalı yiyecekler de dahil olmak üzere çeşitli yiyecekleri içeren sağlıklı ve dengeli bir diyetin olmasını sağlamak için beslenme analizi önemlidir.

Bu makale sadece sağlıklı bir diyet sürdürmenizi sağlayan yazılımlarla sınırlı değildir. İnsanlara lezzetli yemekler pişirmelerine yardımcı olmak için en iyi ücretsiz Linux yazılımını da sunuyoruz. Bu yazılım Gordon Ramsay, Paul Bocuse veya Bobby Flay’e dönüşmenize yardımcı olmasa da, pişirme dünyasında yeni kapılar açacak.

Mevcut olan yazılımın kalitesine ilişkin bir içgörü sağlamak için, 5 adet yüksek kaliteli yiyecek ve içecek yazılımının bir listesini derledik. Umarım formda kalmak, bira yapmak veya yemek pişirme sanatı ile ilgilenen herkes için ilgi çekici bir şeyler olacaktır.
Yiyecek ve İçecek Yazılımı
Recipes GNOME masaüstü için reçete yönetimi uygulaması
NUT Diyet beslenme analizi
Gourmet Recipe Manager Gtk tabanlı tarif organizatörü ve alışveriş listesi üreticisi
Krecipes KDE için tarifler müdürü
AnyMeal Yemek tarifleri depolamak için yemek kitabı veritabanı

Ayrıca, kullanıcıların kendi kişisel tarif koleksiyonlarını oluşturmalarını, paylaşmalarını ve saklamalarını sağlayan bir tarif yönetimi sitesi arıyorsanız, OpenEats Projesini deneyin.

Şimdi elimizdeki 8 yiyecek ve içecek yazılımını inceleyelim. Her başlık için, kendi portal sayfasını, çalışmakta olan yazılımın bir ekran görüntüsünü, özelliklerinin derinlemesine analizini yapan ve ilgili kaynaklara bağlantılar içeren tam bir açıklama hazırladık.

About The Author


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Posted in GenelTagged

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et